Sunday, April 26, 2009

Kate Bush - Hello Earth

Το μπλογκ έχει εξαντληθεί. Μερικά μελωδικά περάσματα και μια αιθέρια φωνή ήθελα απλά να μοιραστώ.

8 comments:

musicbug said...

Kalimera kai kali vdomada!!!
Giati exei exantlithei?? Min kaneis kamia vlakeia kai to afiseis e??:-) Mou aresei poly i Kate Bush, kai to sygkekrimeno song einai ena apo t'agapimena mou! H gyneka itan mposta apo tin epoxi tis, teleiose!!!

Antoine said...

Hello moon από μένα!
;)

Υ.Γ. Αυτή τη φορά δεν μας έχεις ετοιμάσει εξωτικές φωτογραφίες;

kyzikos said...

κάνε μου μιά χάρη:να περνάς έστω και αραιά και να αφήνεις ένα σημάδι από τις εμπειρίες σου και τις αγαπημένες σου φωνές.

BOSKO said...

όντως, μην το αφήσεις το blog. Κι εγώ τα ίδια έλεγα και τελικά τις χτυπάω δυο- δυο τις αναρτήσεις! Ας πούμε λοιπόν ό,τι το επόμενο post σου θα είναι η ανταπόκριση σου από την Πλάτωνος στο Κύτταρο! Το τριάρι ισχύει για την Πέμπτη, 30/4, στο όνομα Κέλσιος, OK;

"Αισθηματική ηλικία" said...

Ψεύτη. Δοκιμάζεις τις αγάπες μας για σένα. Εδω θα επιστρέφεις πάντα στα ιστολόγια τα ιδια θα περνάς, για τ΄αλλου μη προσμένεις τη δικη μας θαλπωρή να βρείς....


ε?

7Demons said...

Ούτε να το σκεφτείς!

Εδώ και πάλι εδώ.
Και όχι,δεν θέλουμε αντιρρήσεις.

Καλημέρα φίλε μου!

celsius33 said...

κάπου εδώ αγαπητοί μου δε θα χαθούμε, μια παύλα μονάχα από το απροσδιόριστης σύστασης αυτό χόμπι που είναι το μπλόγκινκ :)Να περνάτε καλά!!!!

xomeritis said...

Κάνε κανένα ταξίδι "στη νύχτα, να βγεις έξω από το αυτοκίνητό σου, να κοιτάξεις τον ουρανό, να δεις κάτι φωτεινό, που να ταξιδεύει και αυτό γοργά" και οι μπαταρίες σου θα ξαναγεμίσουν.

Look at it go!
Look at it go!