Friday, April 4, 2008

Chicane - Saltwater

Απόψε έπαιξαν οι Chicane live στο Gagarin, φέρανε μια carribean κουκλάρα όλο νάζι που έκανε γκελ στον κόσμο και μιλούσε συνέχεια, εις βάρος της αιθέριας ατμόσφαιρας της ηλεκτρονικής μουσικής τους. Ας είναι, δεν ήταν άσχημα, λίγα τραγούδια είχαν να πούνε έτσι και αλλιώς, πήγα σαν tribute προσωπικό μιας και ήταν από τα πρώτα τραγούδια που έκανα downloading το 2000, μία ώρα το τραγούδι με την PSTN "γοργή" σύνδεση της εποχής και αμέτρητες ακροάσεις, καθαρόαιμη, ρομαντική electronica που σε ταξιδεύει. Οι άνθρωποι απόψε ήρθαν για μια καλή αρπαχτή των 30 ευρώ, παίξαν 70 λεπτά, χορέψαμε, ιδρώσαμε, σηκώσαμε χέρια, χαριεντίστηκε η lead vocalist και η γλυκειά νοσταλγική διάθεση συντηρείται πλεόν σ'ένα βιντεάκι του youtube με το επικό Saltwater με την Marie Brennan των Clannad, όπως φανταζόμουν να το παίξουν απόψε και όχι το ξεθωριασμένο που μας σέρβιραν!

8 comments:

BOSKO said...

Εμ, δεν ερχόσουν Λουδοβίκο- Βενετσάνου καλύτερα! Ή παραείναι εντεχνίλα για τα γούστα σου; έγινε και τζέρτζελο, μέθυσε μία σκυλού που μάλλον κατά τύχη την έβγαλε η νύχτα στο Κύτταρο και της φωνάζαν όλοι να βγάλει το σκασμό! Ωραίο το κείμενο σου, καθώς τα χώνεις κιόλας. Αυτή ειν' η αξία της αμερόληπτης κριτικής!

Tamara de Lempicka said...

πραγματι, σωστο κειμενο..
ελα να δεις, και να γραψεις και για μας αποψε, αν θες...

θα χαρω πολυ να σε δω...
:-)

celsius33 said...

bosko η βενετσάνου μου αρέσει, τον άλλονε δεν τον αντέχω, απλά η μουσική που παίζει δε μου προκαλεί το ενδιαφέρον, γούστα είναι αυτά. Ωραία αυτά τα απρόοπτα τα ..Κυτταρικά:)
tamara, χάθηκες, μάλλον ζωγραφίζεις και πολλά άλλα..δεν μπόρεσα να ρθω, εύχομαι να πέρασες καλά.

IdentityCafe said...

ωραιο κελσιε, πολλες φορες αγαπαμε κατι οχι γι αυτο που ειναι αλλα για τους συσχετισμους που μας θυμιζει και τη γευση που μας αφηνει!
σε χαιρετω!

kyzikos said...

το ωραίο είναι κέλσιε ότι παρόλα ταύτα το διασκεδάζεις. Χορεύεις, χτυπιέσαι και δεν χαλιέσαι.

psarianot said...

agapaw. oxi genika. chicane. lol.

celsius33 said...

identity, peri, psar, polla filia!!

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Toner, I hope you enjoy. The address is http://toner-brasil.blogspot.com. A hug.