Wednesday, May 14, 2008

Angry


Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για καταπατήσεις στην Πάρνηθα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή» για καταπατήσεις στην Πάρνηθα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Παναγιώτης Πούλιος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εντός του Εθνικού Δρυμού βορειοανατολικά του κτήματος Τατοΐου προς την περιοχή Κατσιμίδι έχουν κοπεί δεκάδες δένδρα και έχει ξεκινήσει κατασκευή αυθαίρετων οικιών.

Ο κ. Πούλιος ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Νίκο Ορνεράκη να μελετήσει την βασιμότητα του δημοσιεύματος και να διαπιστώσει εάν στην υπόθεση προκύπτει η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

(καθημερινή 14/5)


Ε όχι πια, αυτό δεν πρέπει να τους περάσει. Ας μάθουμε γιαυτό, και εν ανάγκη να μαζευτούμε ρε αδελφέ, να πάμε σ αυτά τα κωλόσπιτα των ανθρώπων χωρίς όρια, της Πολιτείας χωρίς αιδώ, της Πολιτικής για τα μπάζα. Και να μας βρούνε μπροστά τους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

1 comment:

xomeritis said...

Φαντάσου τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια, όταν το ζήτημα της φωτιάς στην Πάρνηθα θα έχει ξεχαστεί, εκτός από μερικούς.