Wednesday, March 18, 2009

TransSiberianBestOf

Μεγάλη επιθυμία να ταξιδέψω στη Ρωσία. Όσο βορειότερα τόσο καλύτερα, να αδράξεις μια άλλη διαύγεια για τα πράγματα, κάτι ολότελα ξένο, κάτι ολότελα σε απόσταση, κρύο αλλά με ευρωπαϊκή καρδιά. Εκεί που τα ποτάμια είναι λίμνες, και οι λίμνες θάλασσες, τα χωράφια πεδιάδες, και οι άνθρωποι μικρές ψηφίδες και όχι ακόμη trademark.

7 comments:

Caesar said...

Καλό ταξίδι ..Dr Zhivago ;)

7Demons said...

Διακαής πόθος μου,κοντά 20 χρόνια τώρα...

musicbug said...

Eixa ligo mia tsita imera kai me iremise arketa to video me ta omorfa topia. Sou eyxomai na ta katafereis na pas, giati den pas twra pounai kai i Eurovision na mas kaneis kanena reportaz?:-)
Kalo weekend

Roadartist said...

Πολύ θα το ήθελα και εγώ :)

celsius33 said...

μήπως ν αρχίσουμε με τη ρώσικη αλφαβήτα πρώτα? Δαίμων, σκέφτομαι να πάω μάιο πετρούπολη, όχι γιουροβιζιόν που λέει και ο musicbug, μην μπλέξω καλύτερα σ αυτή την πανευρωπαίκή γιορτή, αν και είμαι φαν από την τιβι. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

mahler76 said...

ένα ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό τέλειο θα ήταν.

Belbo said...

Πραγματικά εκπληκτική η ιδέα και το βιντεάκι. Γενικά θα ήθελα να πάω στη Ρωσία: Πετρούπολη, Μόσχα, αλλά και ο υπερσιβηρικός φαίνεται φανταστικός. Μαζί μου πολύς Ντοστογιέφσκυ βέβαια - σε σχέση με μια άλλη κουβέντα που κάναμε τελευταία :-), φιλικά