Wednesday, October 10, 2007

Oblivion with bells


Εχτές ο Λαζόπουλος ήτανε μούρλια. Ο άνθρωπος έχει ευφυία Κονκόρντ. Μου αρέσει και το διδακτικό που έχει, δεν του αρκεί να κάνει σάτιρα, θέλει και το μελό του, θέλει το ηθικό δίδαγμα του, τον ενδιαφέρει να αποσπάσει τη μέγιστη συναισθηματική εμπλοκή του θεατή. Είναι άνθρωπος της αγοράς, όλα έξω όλα να φαίνονται...δε νομίζω ότι πολύ διαφορετικός θα ήταν ο Αριστοφάνης 2000 χρόνια πριν! Ενοχλητικός και να μη μασάει..
Ο Χριστόδουλος ψυχορραγεί, και γύρω του μαύρα κοράκια, κάρταλοι μουσάτοι...μια Ελλάδα σκότος. Και οι γιατροί αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους. Οι θείες και οι θείτσες στην εκκλησίες διαλογίζονται..μακάρι να σωθεί ο άνθρωπος, και είναι προς τιμή του η δημόσια έκθεση του πόνου του, βοηθά πολλούς ανθρώπους να αντιμετωπίσουν καλύτερα τον καρκίνο σαν νοσούντες, σαν οικογένειες.
Οι Underworld βγάζουν δίσκο , το κομμάτι "Best mamgu ever" είναι απλά εκπληκτικό .
Φυγή με αυτό το άσμα, σκουριά και καλώδια χάμω, κρύο χώμα και χιόνι, και βόρειο ημίφως, και ναρκωτική ησυχία..

4 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Ναι ο Λαζόπουλος στα πολύ καλά του!

hotel iris said...

ωραίες μουσικές φίλε cel και περαστικά!

stefan said...

ευχαριστούμε για την φανταστική μουσική ,όσο για τον Χριστόδουλο λυπάμαι για την κατάντια του περιφερόμενου θιάσου των καθηγητάδων που με κάνει να ντρέπομαι .Όσο για την φωτό με την ελκόμενη και περιστρεφόμενη σκάλα ,μου μυρίζει Mario Βotta.
άντε καλο σκ ,έχει εκπληκτικές ταινείες με προτεινόμενη the bandl's visit

etalon said...

μουσικη σουπερ...