Sunday, November 18, 2007

Όπως ανάφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα ) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας: guess who ?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε ¶ρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!... Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών - αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα . Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών.
Οι τωρινές 80.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000 , αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

www.petitiononline.com/forestgr/

4 comments:

Axis Mundi said...

Πάρα πολύ σωστό..
και να προσθέσω πως το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί πριν 2 εβδομάδες για την περιοχή της Πεντέλης οπού απροκάλυπτα ανακοίνωσαν πως κάποιες χιλιάδες στρέμματα θα παραχωρηθούν για οικοδόμηση.. Άντε και στην Πάρνηθα τώρα.

hotel iris said...

ok!

unapatatras said...

καλησπέρες σας.
έλαβα το ίδιο μέιλ πριν από μήνες, νομίζω είχε ανεβάσει και ο τιφ σχετικό ποστ, αλλά κάτι δε μου πήγαινε καλά. μου έλειπαν πληροφορίες, μου φάνηκε ελλιπές και αναξιόπιστο και αδύναμο το κείμενο διαμαρτυρίας, αλλά δεν είχα τον χρόνο (ίσως -δυστυχώς- ούτε την διάθεση) να το ψάξω παραπάνω. πρόσφατα όμως διάβασα αυτό το οποίο βρήκα διαφωτιστικό.
τα σέβη μου

Anonymous said...

Hello
http://www.classyconsignmentslagrange.com/ - acomplia drug
However, when it comes to making online deal you should never trust any vendor as long as they are reputed enough to deserve your trust.
[url=http://www.classyconsignmentslagrange.com/]buy rimonabant online[/url]
The Acomplia should be kept in a room temperature.
acomplia
Sanofi-Synthelabo, a French Drug maker, introduced this weight loss drug to the world.