Monday, October 6, 2008

Bent - Magic Love

έχεις να γράψεις καιρό, όλα κυλάνε, όχι κάτι να αποτυπωθεί, παλεύεις με το κέντρο, να ναι εκεί χαμηλά στο σώμα, να μη χάνεσαι, να μη σπαταλιέσαι, να ξεχνάς, να συγχωρείς, να σέβεσαι, να χαίρεσαι, να συμπάσχεις. Ένα άσμα σε γαργαλάει, θες να τ ακούσεις δυνατά.

Δεν είναι εύκολο πάντα, ξεπηδούν εμπόδια, όλο και κάποιος θα λειτουργήσει ως οξύ να διαβρώσει μια ευαίσθητη επιφάνεια, κάποιος κουβαλά έναν κοριό απομυζητικό ως ξένο σώμα πάνω, κάποιο σούπερ νόβα από το ανθρώπινο διάστημα θα αποδειχτεί ενεργειακή μαύρη τρύπα ή η δική σου βιοχημεία αποδυκνύεται τοξική.

Προσπαθείς αθλητή, δεν παίρνεις αναβολικά δε δίνεις αναβολικά, προσπαθείς και όπου βγάλει..

6 comments:

L' Aesthete Soleil said...

Ωραίο το βίντεο που ανέβασες και ακόμα ωραιότερο το κειμενάκι. Ποιος δεν έχει βιώσει τέτοιες καταστάσεις που περιγράφεις τόσο γλαφυρά; Παρεμπιπτόντως σου απάντησα και στην προηγούμενη ανάρτηση.

musicbug said...

Den exw na pw sxolio gia to keimeno mias kai ta les toso kala pou thatan apla flyaria. Oi Bent einai agapimenoi kai to kommati ayto apla ymnos!
Kalo apogevma

7Demons said...

Τι διεστραμμένα ενδιαφέρον πείραμα είναι αυτό!!!

IV SSRI + SNRI δοκίμαζαν τα πουλάκια μας?


υγ.Ψυχανεμιζόμαστε "πεσμένη" διάθεση.
Γιατί γλυκέ μας φίλε? :-(

Antoine said...

Τι έχω να πω, Κέλσιε!
Εξαιρετικό κείμενο. Πολύ δυνατό!
Αυτό το παρακάτω θα το κρατήσω:

"Δεν είναι εύκολο πάντα, ξεπηδούν εμπόδια, όλο και κάποιος θα λειτουργήσει ως οξύ να διαβρώσει μια ευαίσθητη επιφάνεια, κάποιος κουβαλά έναν κοριό απομυζητικό ως ξένο σώμα πάνω, κάποιο σούπερ νόβα από το ανθρώπινο διάστημα θα αποδειχτεί ενεργειακή μαύρη τρύπα ή η δική σου βιοχημεία αποδυκνύεται τοξική."


Υ.Γ. Έχουμε χαρές! Έλα να γιορτάσεις στη Χουακίνα!

celsius33 said...

aesthete να σαι καλά. είδες το happy? σου άρεσε? εμένα πολύ. Το Λονδίνο είναι πολύ κινηματογραφική πόλη τελικά.
musicbug, ωραίο άσμα ε? Να σαι καλά.
δαίμονα, χαχα, όχι κοκτέηλ φίλε, τώρα που το σκέφτομαι το ποστ αυτό είναι ένας αγώνας να ξεφορτωθώ κάπου κάπως τα σκουπίδια του ψυχικού μου μεταβολισμού, ποιος δεν έχει τέτοια? Αν το καλοσκεφτείς όπως και το σώμα παράγει άχρηστα κατάλοιπα, έτσι και η ψυχή μας αφήνει υποπροϊόντα σκέψης και μεταβολισμού πίσω της. Είμαι καλά σ ευχαριστώ. (το ίδιο και διά εσέ εύχομαι)
antoine, συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας, σου εύχομαι τα καλύτερα.merci!

xomeritis said...

Όπου βγάλει. Η πιο σίγουρη επιλογή.