Tuesday, July 1, 2008

Madonna

Βαρέθηκα να διαβάζω σε blogs και εφημερίδες για το πόσο απάνθρωπα κακοπέρασαν οι συνάνθρωποι μας για να βγάλουν το εισητήριο για τη κυρά-Madonna. Μου φαίνεται αδιανόητο να σταθώ τόσες ώρες για ένα εισητήριο δήθεν κατευθείαν για παράδεισο, που ήδη ξέρεις ότι η βλαχοεταιρία που διοργανώνει τη συναυλία το χει χρεώσει ακριβότερο και από τις πλούσιες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τελικά μάλλον δεν έχω υπομονή ή απλά προτιμώ να μου φέρονται ανθρώπινα όπως και γω θα προσπαθούσα να κάνω το ίδιο. Τι γιαγιάδες ακούσαμε, τι 7ωρες αναμονές..Για να μη φλυαρώ με όλα αυτά που συνέβησαν για την κυρά-Madonna (που μια χαρά είναι και την πάω πολύ, αλλά όχι στη συναυλία της δε θα πατήσω, ) συνάδω με τον ωραίο, μισανθρωπικό όσο πρέπει, λόγο του manifestogr που με εκφράζει στο συγκεκριμένο θέμα όχι τόσο ως προς τη γνώμη του για τη Madonna αλλά στην έκπληξη του για το πόσο παράλογη του φαίνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία (και πόσο ενδεικτική της εποχής επίσης). Γενικά οι όροι μαγικό χαρτάκι, συναυλία του αιώνα κλπ μου προκαλούν μια απέχθεια, όταν συνοδεύονται από τέτοιες απερίγραπτες συμπεριφορές. Η συμμετοχή μου στο δρώμενο εξαντλήθηκε στο να ψάξω online εισητήρια για μια φίλη όπου μετά από 30 προσπάθειες δεν κατάφερα τίποτε. Έτσι να λέω ότι ασχολήθηκα λίγο με την primadonna. Και του χρόνου λιντσαρίσματα..

10 comments:

dgalanis said...

"μισανθρωπικό όσο πρέπει";))

s_k said...

30 προσπαθειες!

celsius33 said...

manifesto,για κομπλιμάν το είπα, το όσο πρέπει κάνει τη διαφορά.
fuzzy, 30 επειδή είμαι καλός φίλος, και είχα χρόνο για browsing στη δουλειά :)

phoinix said...

πέστα αγόρι μου!!

kyzikos said...

κοίτα εντάξει, είναι η madonna. Είναι φυσικό να γίνεται κάτι τέτοιο, όταν μια τραγουδίστρια με τέτοια ιστορία έρχεται στη ψωροκώσταινα μια στις τόσες. Εμένα με πειράζει που συνήθως κάτι τέτοιες συναυλίες στην Ελλάδα από καταξιωμένους καλλιτέχνες δεν έχουν το μέγεθος του σώου που θα είχαν σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Έχω την αίσθηση σαν να θεωρούν την Ελλάδα πολιτιστικά τριτοκοσμική χώρα.

Artanis said...

Έγραψες, με τα σχόλια αυτά...Αμάν και με έχουνε πρηξει, γνωστοί και φίλοι, με την συναυλία αυτή...
Έχεις ακούσει τον τελευταίο της δίσκο; Τον πήραν τα παιδιά μου και τον άκουσα...Και αναρωτήθηκα:Αυτές τις μλκίες-τραγούδια θα πει στην συναυλία; Σπιτάκι μου και πάλι σπιτάκι μου, θα μου μείνουν και τα λεφτά, για καμιά 10αριά βιβλιαράκια που θέλω να αγοράσω...

BOSKO said...

Σωστή η artanis! Όχι θα πάμε να δούμε μια πενηντάρα με τσίγκινη βυζοθήκη και φιλοσοφικο-θρησκειολογικές αναζητήσεις του κώλου! Μωρέ, Φαραντούρη στο Canto General και ξερό ψωμί!

celsius33 said...

Η Madonna μια χαρά είναι βρε παιδιά. Απλά έβγαλε έναν κακό δίσκο μετά από χρόνια αλλά και αυτό στο live όσοι πάνε θα το ξεπεράσει.Το θέμα μου είναι η μονομερής, εμμονική ενασχόληση με όλες αυτές τις ντίβες, που καταντά σε μια ζωή τόσο pop και επιφανειακή που για μένα χάνει το νόημα της. Μου φαίνεται παθητική στάση ζωής να ταλαιπωριέσαι τόσες ώρες για αυτό το σκοπό΄. Για άλλα καθημερινά σημαντικά πράγματα δε χτυπιόμαστε όμως, αλλά 7 ώρες στη Madonna τι είναι δηλαδή ψυχοθεραπεία?

musicbug said...

Epitelous ena post pou einai enantia se olo ayto to hype gia tin Madonna! Kai me elegan kako, eytixws vrika omoideati:-)

Yannis said...

25 Σεπτεμβρίου 2008
Πωλούνται 2 εισητήρια για Madonna pitch A μπροστά στη σκηνή !
1,200 ευρώ το ένα.
όποιος θέλει… bandproductions@gmail.com