Friday, September 26, 2008

Τα λαμπιόνια της ΝΔ.

Τα συνέδρια μου φαίνονται λίγο μάταια πράγματα εφόσον γίνονται στο μέρος που μένεις και δεν κάνεις και ένα ταξιδάκι, αλλά τουλάχιστον έχουν ένα θέμα επαγγελματικό κάτι πρακτικό, είτε τους δεινόσαυρους της Αφρικής, τα σπήλαια των Ιωαννίνων, τον Καβάφη στα νιάτα του, ή τα νέα φάρμακα για τη φυματίωση.
Ότι θα μαζεύονται όμως οι βουλευτάδες, ως μουτζαχεντίν εμμονικά χειροκροτούντες πάνω στα ακριβά χαλιά του Κάραβελ, και ο μουλάς Κώστας από πάνω να λέει ως μικρός θεός "Αυτοσκοπός μου δεν είναι να κυβερνήσω" και να αρχίζουν οι πυρπολήσεις, οι αποθεώσεις είναι κάτι που πολύ, μα πολύ με εκνεύρισε. Τέτοια οπαδίλα, να παίρνεις τόσα πτυχία για να γίνεσαι χειροκροτητής, αυτό είναι αυτοσκοπός.
Τα κόμματα είναι παντού τα ίδια, βαρετά και μανιχαϊστικά, αλλά ακόμα και ο Μπους είχε κάποια λαμπιόνια, κάποια σημαιάκια, κάποια μαζορέτα.. Οι αμερικάνοι που μερικές φορές είναι πανέξυπνοι και απίθανοι, γνωρίζουν περισσότερα από όσα νομίζουμε, το να κάνεις μια όμορφη ζωντανή παράτα είναι αποτελεσματικό και ευχάριστο, αντέχεις και αυτά που λέγονται δηλαδή. Αλλά σε 200 σκούρους κουστουμάτους να αναγνωρίζεις μία κρεμ Ντόρα δεν είναι διασκεδαστικό πως να το κάνουμε. Είναι μια Γκόθαμ Σίτυ.
Πολιτική, ω πολιτική μας πέταξες στα βράχια..ευτυχώς υπάρχει και η Μαντόνα αύριο να διαβάσουμε καμμιά γαργαλιστική ανταπόκριση να ξεχαστούμε!

7 comments:

kyzikos said...

κρεμ Ντόρα όπως κρεμ μπρουλέ?
πολιτικέ,πολιτικέ γιατί να είσαι πολιτικός και γω γιος του μαλάκα που σε ψήφισε?(του σαιξπήρου, "μαλάκας και πολιτικός"

7Demons said...

Μουλάς Κώστας!!!

χαχαχα!!!!



υγ.Έχεις πλησιάσει ποτέ από κοντά "πολιτευτές"?
Μέσα στα άκομψα κοστούμια τους,μυρίζουν...

BOSKO said...

Κάτσε να δούμε, θα γίνει η συναυλία της κυρα- Μανδόνας; Κάτι μου λέει ό,τι θα ρίξει καρέκλες! Προσωπικά, εύχομαι να ρίξει από χαλάζι μέχρι χιόνι και τα κορόιδα που πλήρωσαν ένα χιλιάρικο το εισιτήριο στη μαύρη αγορά να πάθουν χοντρή πλάκα! χεχεχε

xomeritis said...

Αυτοσκοπός μου δεν είναι να κυβερνήσω και σκοπός μου να α-κυβερνήσω.

Ευτυχία said...

αν η Ντόρα δε φορούσε κρεμ , θα την περνούσαν για τον Μητσοτάκη... ;-)

καλημέρα!!!

celsius33 said...

χαιρετισμούς σε όλους παιδιά και ευχές για μια καλή εβδομάδα!

Anonymous said...

Το πιο αστείο και γελοίο δεν είναι πως αυτές τις "θυμωμένες ομιλίες" μπροστά σε προκάτ ενθουσιώδη ακροατήρια χειροκροτητών τίς παίρνουμε τις μετρητοίς και την άλλη μέρα γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων στα κανάλια; Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν άκουσα ειδήσεις και γλίτωσα από τους αναλυτές.
Σκέψου να μπορούσαμε να διεισδύσουμε στο μυαλό όλων αυτών που χειροκροτούν την ώρα που το κάνουν. Και φαντάζομαι κανείς δεν θα αποφασίζει να σταματήσει πρώτος το χειροκρότημα.