Friday, April 13, 2007

Italia uno

Τα επόμενα posts θα είναι φωτογραφικά . Μετά από μια εβδομάδα στην terra nobile της Ιταλίας μάζεψα 400 φωτογραφίες . Θα τις βάζω για λίγο καιρό έτσι για να θυμάμαι αυτές τις υπέροχες μέρες φύσης και κουλτούρας του light καθολικού Πάσχα. Το κορίτσι κάτω είναι το καλαμαράκι. Με το καλαμαράκι μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε μαζί την εφηβεία μας , και έχουμε κάνει αμέτρητα καλοκαιρινά μπάνια στην παραλία κάτω από το χωριό . Το καλαμαράκι τώρα μένει σ 'ένα χωριό έξω από τη Σιένα , μοιάζει με το δικό μας , και εγώ στην Αθήνα. Αλλά τα καλοκαίρια μέσα μας είναι παρόμοια γιατί τα περνούσαμε μαζί όταν χτίζαμε αναμνήσεις. Ευχαριστώ το Καλαμαράκι για την υπέροχη εβδομάδα , το αγαπώ πολύ και άμα παντρευτεί τον αλεξιπτωτιστή της , να με θυμηθεί για κουμπάρο .











Φύση εξανθρωπισμένη , μαλακοί λόφοι , αμπέλια , ελιές , στάρια , αγροτόσπιτα και παλιές βίλλες, κυπαρίσσια φυτεμένα σε καίρια σημεία. Εικαστικό γεγονός από μόνη της .








4 comments:

kalamaraki said...

Kale mou celsius megalh timh mou kaneis me auto to post kai s'euxaristw polu polu!!!8a 8umamai panta me agaph tis meres pou perasame mazi edw sthn Toscana kai idietaia to apogema sthn "Castellina in Chianti ki etsi.." hehe To ksereis,alla sto epanalambanw : opou ki an eimai uparxei panta xwros gia sena,stolismenos me agaph kai zestasia :))))

Y.Γ.......koumparos, les e !!! Me koumparo esena loipon ,8a arxisw na skeftomai pio sobara na pantreutw hehehe
Kalh epistrofh sthn A8hna kale mou file kai to kalokairi na mas brei stis gnwrimes paralies ;)
Ta sebh mou

stefan said...

poly wraio post Mr Celsius,
mas taxidepses kai mas pou perasame to pasxa sti peloponniso,
a auti i agapimeni mou i Joan me ta wraia aspra mallia pote tha mas xanapei to Gracias a la Vida ....

Alex A. said...

Εξαιρετικές φωτογραφίες, η Ιταλία μας αρέσει ΠΟΛΥ!

Anonymous said...

Οι φωτογραφίες σου όπως πάντα όμορφες και ουσιαστικές.Ειδικά αυτή με το prosciutto...μας άνοιξε την όρεξη!