Sunday, February 11, 2007

Folk-Latin =1-0

Το λεγε και ο Ζαμπέτας , είσαι σκέτο παρακράτος . Η παρακουλτούρα της χώρας μας είναι δεδομένη πάντως . Κυριακή μεσημέρι και μένω απέναντι σε σχολείο δημοτικό. Από τις δέκα καταλαβαίνω από την πρόβα μουσικής ότι τα παιδάκια έχουνε πάρτι. Brasil .Το κέφι σταδιακά μεγαλώνει , μια δασκάλα μιλάει συνεχώς στο μικρόφωνο , σαν να είναι ο Τσαουσόπουλος , κρώζει και ευλογεί τις επιτυχίες των παιδιών στο χορό , ώσπου το βαθύ αισθητικό και πνευματικό παρακράτος εμφανίζεται μέσα στην βροχή μέσα σ 'ένα σύννεφο μελωδιών του Αντύπα. Μπολιάζουνε τα παιδιά με σκυλάδικα ρε σεις , με φτηνό Αντύπα , Έφη Θώδη , και στίχους όπως έκανες τη ζωή μου κόλαση , μά τώρα μ έκανες απόλαυση και αυτά τα κακόμοιρα τραγουδάνε ποδοσφαιρικόμορφα. Ούνοι είναι ρε αυτοί οι δάσκαλοι , και ακόμα πιο ούνοι είναι αυτοί οι γονείς που μαγαρίζουν τις ψυχές των παιδιών τους με φτηνά σκυλοτσιφτετέλια. Τα κοριτσάκια ξανθιές λικνιζόμενες ντίβες πουτανίτσες από τώρα , και τα αγοράκια νοοτροπία οπαδού και γαμίκουλα με το νταλκά και την αγριοφωνάρα. Ο Καζαντζίδης λείπει ακόμη , πως και δεν τον απαίτησε κανένας γονιός ότι πρέπει για την παιδική ψυχούλα ένα εγκώμιο στη μανούλα του μεγάλου βάρδου(λα).

Κρίμα κρίμα, πόσο κακόγουστοι μπορούμε ακόμη να γίνουμε , τι θα μείνει όρθιο από αυτήν την Τουρκομπαρόκ λαίλαπα , και το χειρότερο κανείς δε μιλάει , όλοι αυτοί εκεί έξω νομίζουν ότι διασκεδάζουν .... Ακόμα και την Καλομοίρα σήμερα ένα παιδάκι και ή ίδια την εξοστρακίσανε για τις μεγαλύτερες , την Έλλη, την Πέγκυ, την Νατάσα.(!!)

Μιλάμε για παιδεία , μιλάμε για επιστήμες, γνώσεις , επάρκεια , και αυτά τα παιδάκια προετοιμάζονται για τα αυριανά ρεάλιτι για το μεγάλο χειροκρότημα της πίστας. Μιμούνται τα καημένα τα σκατά που τους δίνουνε , αυτά βλέπουν αυτά θα γίνουν. Η πίστα του σχολείου καίγεται , η δασκάλα ραίνει τις ωραίες φιγούρες, είναι χαρούμενη γουστάρει τη δουλειά της , είναι λειτούργημα να πλάθεις χαρακτήρες παιδιών , και το κράτος δεν της το αναγνωρίζει. Ουστ με το μικρόφωνο σου μου ρχεται να της πω.

Βάζω γρήγορα David Bowie , στο PC να μην ακούω άλλα σκυλάδικα , και η μέρα σήμερα είναι τόσο υπέροχη με τη βροχή , επιτέλους ...να τελειώσει και το πάρτυ να γυρίσουν και τα παιδιά στα videogames τους και μεις στην ησυχία μας. This is not America λέει ο David Bowie, it is definitely not ...

6 comments:

stefan said...

ωραιο το σχολιο σου, παλια λεγαμε να γινω επιστημονας κλπ σημερα reality star παντως για να μην ειμαστε υπερβολικοι παντα υπαρχει ο σπορος της αμφισβητησης στη νεα γενια απλα με την υπερφορτωση των media ισως αυτος ο σπορος να χρειαστει πολυ βροχουλα να ανθισει.
Υπαρχει πολυ ταλεντο στη νεα γενια αντε και συντομα η δασκαλα σε ρολο Ψηνακη χαχα

gay super hero said...

Φοβερό κείμενο και απόλυτα δίκαιη η οργή σου. Καθηγητές, γονείς και πρωινάδικα δυστυχώς έχουν γίνει ένας χυλός όπου τίποτα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις.

s_k said...

καπου διαβαζα πως στις καταληψεις πολλοι μαθητες και φοιτητες ακουγαν τσιφτετελια

φαντασου την εικονα...

επανασταση,αγωνας,διεκδικησεις ποτ-πουρι με λαϊκοποπ

celsius33 said...

Xairomai pou symfwneite , giati nomisa mhpws hmoun ypervolikos sthn antidrash mou. Enas xylos afto exoune ginei oloi , kai mesa s afton xanetai kai o kalos , tholwnoun ta nera kai kryvontai kai oi kakoi , kai ginontai ta sxoleia pasareles anoisias

kerasia said...

Καθόλου υπερβολικός. Μόνο την επόμενη φορά πάρε μια ντουντούκα και φώναξέ τα στη δασκάλα. Η παίξε τον Μπάουι από τα ηχεία

Alex A. said...

"...ένα εγκώμιο στη μανούλα του μεγάλου βάρδου(λα)." Καλά... είσαι άφταστος! Θεός! (Μπας και ακούγομαι σαν σκυλάς στις 3 π.μ.;). Τεσπα, το εννοώ, μπράβο!